Szülőknek

Kedves Szülők!

Kérem a tájékoztató elolvasását ami tartalmazza a táborokba történő jelentkezés minden részletét.

Minden gyermek tökéletes nyári táborról álmodik

 Sok szülőnek problémát okoz, hogy a nyári szünet heteiben értelmes és hasznos elfoglaltságot szerezzen gyermekének. Egy nyári tábor kikapcsolódást nyújt csemetédnek, ugyanakkor az egész jövőjét is megalapozhatja.Eleget ült gyermeked az óvodában, vagy az iskolapadban, a nyári táborban legyen a mozgásé a főszerep.Egyre több szülő belátja, ahhoz, gyermeke kiegyensúlyozott és életvidám legyen, rendszeres edzésre, sportra van szüksége.Éppen ezért nyári táborainkon nagy hangsúlyt fektetünk az önfeledt játék mellett a jó hangulatú mozgásra is.

Miért érdemes az Eleven Kids nyári táborai közül választanod?

– Családias, barátságos környezetben lehet gyermeked.

– Szórakozás közben megtanulja az egészséges életmód alapjait.

– Szakembereink segítségével megtalálhatja a neki leginkább illő sportágat.

– több éve szervezünk népszerű nyári táborokat.

– az évek során sok gyermek jött el nyári táborainkba.

Ugye szeretnéd, hogy gyermeked boldog és kiegyensúlyozott legyen?

Egy tökéletes nyár jellemzői:

Életre szóló emlékek, móka, kacagás, új barátok,

vitalitás, agytorna sport…

Mindezt egyetlen nyári tábor alatt.

Gyerekprogramok, melyek sosem felejthetők el.

Kedvező árainkkal igyekszünk megkönnyíteni az Ön lehetőségét.

Mielőtt döntene nézze meg a hasonló gyermektáborok kínálatát! Látni fogja, hogy ugyan vannak olcsóbbak, azok nem bővelkednek ennyi értékes programban. Mi azonban sokszínű és aktív programokkal várjuk gyermekeit.

Garantáljuk, hogy életre szóló élményben lesz része gyerekének!

(részletek a táborok oldalon)

Angol ovisoknak

Játékos, vidám angol nyelvoktatás óvodásoknak 3 éves kortól sok sikerélménnyel

Varga Judit vagyok, a Sárospataki CTKF óvodapedagógusi szakán végeztem. 2 évet éltem Angliában, ott szereztem meg az Cambridge First Certificate nyelvvizsgámat. Több éve foglalkozok óvodás korúak nyelvi képzésével és nyári táborok szervezésével.

Módszerem alapját sok-sok játék, vers, mondóka, szerepjáték, szituáció, ének és zene adják . A gyerekek természetes életkori sajátosságaihoz, mozgásigényéhez és terhelhetőségéhez igazított vidám program során a  kicsik játszva sajátítják el a nyelvet.

A kis ovis játszva elsajátítja az   angolt és így iskolában is sikerélménnyel, könnyedén veszi a kihívásokat

Önök a legjobbat akarják gyermeküknek: boldog, ám mégis sikerélményekben gazdag, vidám gyerekkort. Szülőként feladatunk úgy építeni csemetéink jövőjét, hogy ők majd eredményesen megállják helyüket a világban, és mégis lelkükben, érzéseikben, könnyedén vegyék a kihívásokat.Ehhez – tudjuk – sok-sok játék, még több szeretet, és a tanulás kulcsfontosságú szerepet játszanak. 
A 3-6 évesek játszi könnyedséggel sajátítják el az angol nyelvet, hiszen még agyuk idegpályái épp kialakulóban vannak, így rendkívül rugalmasak, befogadóak és tanulékonyak. 
Az életkori sajátosságaikhoz, érzelmi világukhoz, és teherbírásukhoz igazított angol program anyanyelvi módszerekkel segíti a nyelv mélyülését.

  • Dalokon, mondókákon át, sok-sok képpel, mozgással és valós szituációkkal tanulják az angolt. Szinte észre sem veszik, hogy tanulnak, miközben a nyelv szavai, kiejtése tökéletesen rögzül.
  • A gyerekek már pici korban is képesek megkülönböztetni a nyelveket egymástól, így a szülőknek az az aggodalma, hogy csemetéjük majd keveri azokat, teljesen alaptalan.
  • A kutatások is azt igazolják, a korai nyelvtanulás fejleszti a kisgyerekek több készségét is: az angoltudás mellett a beszédkészséget, a kommunikációs készséget, segíti a kicsiket a társas kapcsolataik kialakításában és fenntartásában, valamint mindenképpen sikerélményt, magabiztosságot és önbizalmat ad a gyerekeknek.

Kisgyereke már ovis korban bátran használja a nyelvet és képes – saját kis világában – angolul gondolkodni is!

 Kiknek szól az Eleven Kids nyelvoktatása?

Minden gyereknek hatékony és élményszerű foglalkozásokat nyújtunk úgy, hogy természetesen életkorukhoz igazítjuk a nyelvtanulás módszertanát és eszközeit..

A foglalkozások kötetlenek, mégis derűsen fegyelmezett a légkör, a tanmenete rugalmas, a gyerekek igényeire, életkorára és aktuális hangulatára szabott. Minden alkalommal szerepelnek dalok, játékok és mozgást is igénylő feladatok a “tanultak” között.

Foglalkozások

Eger és vonzáskörzetében szülői igényre tartunk óvodákban foglalkozásokat. Ha szeretne információt kapni az Ön gyermeke óvodájában folyó tanfolyamról, keressen bátran.

Angol-ovi:

Kis létszámú, bérletrendszerben működő tanfolyam.

Időpontja:  Péntek délelőttönként 8-12-ig

Helyszíne: Eger, Forrás Gyszk. Bartók tér 6. 109-es terem

Életkor: 3-6 évesek